nieuws

Ledenschoonmaak bij bond Deense bouwers

bouwbreed

kopenhagen – De Deense bouwwerkgeversbond Dansk Byggeri verscherpt de inzet voor een betere image van de sector onder de consumenten. Aannemers over wie door consumenten wordt geklaagd bij de arbitragecommissie van de bouw wegens de aflevering van slecht werk zullen voortaan door de bond steekproefsgewijs worden gecontroleerd. De kosten daarvan moeten de betrokken aannemers zelf […]

kopenhagen – De Deense bouwwerkgeversbond Dansk Byggeri verscherpt de inzet voor een betere image van de sector onder de consumenten. Aannemers over wie door consumenten wordt geklaagd bij de arbitragecommissie van de bouw wegens de aflevering van slecht werk zullen voortaan door de bond steekproefsgewijs worden gecontroleerd. De kosten daarvan moeten de betrokken aannemers zelf betalen.

Tevens zal de bond eerder overgaan tot royering van leden dan tot dusver, terwijl nieuwe leden alleen nog worden toegelaten als ze in hun werkgebied over een smetteloze reputatie op het gebied van service en kwaliteit beschikken. Tien nieuwe aanmeldingen werden wegens gebrek aan een dergelijke reputatie onlangs al afgewezen.

Reageer op dit artikel