nieuws

Kleinpolderplein grondig aangepakt

bouwbreed

rotterdam – Rijkswaterstaat is begonnen met de renovatie van het Kleinpolderplein. Het knooppunt met de vele fly-overs en viaducten bij Rotterdam is al sinds 1972 in gebruik en toe aan een grondige opknapbeurt. De werkzaamheden nemen ruim een half jaar in beslag. Weggebruikers ondervinden weinig tot geen hinder omdat de werkzaamheden vooral buiten de rijbanen […]

rotterdam – Rijkswaterstaat is begonnen met de renovatie van het Kleinpolderplein. Het knooppunt met de vele fly-overs en viaducten bij Rotterdam is al sinds 1972 in gebruik en toe aan een grondige opknapbeurt. De werkzaamheden nemen ruim een half jaar in beslag.

Weggebruikers ondervinden weinig tot geen hinder omdat de werkzaamheden vooral buiten de rijbanen plaatsvinden. Zo krijgen de 56 pijlers onder de fly-overs en pijlers een grondige opknapbeurt.

Van 26 september tot en met 24 oktober sluit Rijkswaterstaat wel een aantal rijbanen op het verkeersplein af. Dan gaan de wegwerkers aan de slag met de voegovergangen op de weg. Automobilisten krijgen dan te maken met vertragingen en omleidingen.

Reageer op dit artikel