nieuws

KipStar voor printen van grote formaten

bouwbreed

lelystad – Met de KipStar 7000 stellen Regma en KIP een nieuwe printer voor grote formaten voor. Met een snelheid van 9,6 meter per minuut en een resolutie van 600x600dpi drukt de KipStar 7000 volgens de leverancier zonder problemen tekeningen van bijvoorbeeld architecten, ingenieurs en aannemers af. De leverancier adviseert de machine voor volumes van […]

lelystad – Met de KipStar 7000 stellen Regma en KIP een nieuwe printer voor grote formaten voor. Met een snelheid van 9,6 meter per minuut en een resolutie van 600x600dpi drukt de KipStar 7000 volgens de leverancier zonder problemen tekeningen van bijvoorbeeld architecten, ingenieurs en aannemers af. De leverancier adviseert de machine voor volumes van meer dan 20.000 prints per maand. De 7000 zorgt er zelf voor dat de printer met een maximale snelheid zijn documenten print, ongeacht het soort bestand, bestandsgrootte of de complexiteit van het bestand. De programmatuur van KIP controleert onder meer de voortgang van het afdrukken, herstelt fouten en berekent de kostprijs. De te printen documenten kunnen rechtstreeks naar de KipStar worden verzonden.

Reageer op dit artikel