nieuws

HuisNet bundelt huiselektronica

bouwbreed

capelle aan den ijssel – Isolectra distribueert HuisNet van Abitana. De leveranier uit Capelle aan den IJssel noemt HuisNet een universeel bekabelingnetwerk voor pc, telefonie en televisie in woningen. Het systeem bestaat uit stekkers, kabels en een centrale kast die sterk op een zekeringkast lijkt. Hierin zit een aansluiting voor elke stekker in de woning. […]

capelle aan den ijssel – Isolectra distribueert HuisNet van Abitana. De leveranier uit Capelle aan den IJssel noemt HuisNet een universeel bekabelingnetwerk voor pc, telefonie en televisie in woningen. Het systeem bestaat uit stekkers, kabels en een centrale kast die sterk op een zekeringkast lijkt. Hierin zit een aansluiting voor elke stekker in de woning. Ook worden in de kast televisie, telefonie en het internet/pc-netwerk gebundeld op centrale modules zoals tv-versterkers en dataschakelaars. Een patchsnoer zorgt voor verbinding tussen het contact dat overeenkomt met de stekker in de kamer en de module van bijvoorbeeld de tv, telefoon of pc. De functie van een stekker wijzigt door het overeenkomstige contact in de centrale kast met een andere module te verbinden.

Reageer op dit artikel