nieuws

Helpdesk voor waterbeheerders en overheden

bouwbreed

den haag – Waterbeheerders kunnen vanaf volgend jaar met vragen terecht bij een loket van Verkeer en Waterstaat. Staatssecretaris Schultz van Haegen (water) wil met een Helpdesk Water de regels voor waterbeheer duidelijker maken. Om de bestaande regelgeving te vereenvoudigen brengt Schultz de acht bestaande wetten voor waterbeheer terug naar een Waterwet. Deze maatregel levert […]

den haag – Waterbeheerders kunnen vanaf volgend jaar met vragen terecht bij een loket van Verkeer en Waterstaat. Staatssecretaris Schultz van Haegen (water) wil met een Helpdesk Water de regels voor waterbeheer duidelijker maken. Om de bestaande regelgeving te vereenvoudigen brengt Schultz de acht bestaande wetten voor waterbeheer terug naar een Waterwet. Deze maatregel levert jaarlijks 32 miljoen euro op voor bedrijven.

Reageer op dit artikel