nieuws

Geen recreanten in permanente huizen

bouwbreed Premium

terschelling – Mensen die een huis dat bedoeld is voor permanente bewoning, gebruiken als recreatiehuis, moeten op Terschelling oppassen. Het waddeneiland heeft maar een beperkt aantal permanente woningen. Daardoor krijgt de eigen aanwas nauwelijks kans een huis op het eiland. “Er bestaat jurisprudentie over recreanten in een permanent huis, maar wij moeten bewijs leveren om […]

terschelling – Mensen die een huis dat bedoeld is voor permanente bewoning, gebruiken als recreatiehuis, moeten op Terschelling oppassen. Het waddeneiland heeft maar een beperkt aantal permanente woningen. Daardoor krijgt de eigen aanwas nauwelijks kans een huis op het eiland. “Er bestaat jurisprudentie over recreanten in een permanent huis, maar wij moeten bewijs leveren om ons recht te halen”, zei burgemeester J. Visser gisteren.

Reageer op dit artikel