nieuws

Elektrificering deel spoor 154 miljoen

bouwbreed

lübeck – Deelstaat Sleeswijk-Holstein, bondsregering en Deutsche Bahn hebben 154 miljoen euro vrijgemaakt voor de elektrificering van het 85 kilometer lange spoortraject Hamburg/Lübeck/Travemünde. Plan is om de werkzaamheden volgend jaar te beginnen. Eind 2008 moet de stroomvoorziening klaar zijn. Aansluitend wordt het traject Lübeck – Kücknitz in de periode tot 2009 tweesporig gemaakt.

lübeck – Deelstaat Sleeswijk-Holstein, bondsregering en Deutsche Bahn hebben 154 miljoen euro vrijgemaakt voor de elektrificering van het 85 kilometer lange spoortraject Hamburg/Lübeck/Travemünde. Plan is om de werkzaamheden volgend jaar te beginnen. Eind 2008 moet de stroomvoorziening klaar zijn. Aansluitend wordt het traject Lübeck – Kücknitz in de periode tot 2009 tweesporig gemaakt.

Reageer op dit artikel