nieuws

Deense tralie houdt inbrekers buiten

bouwbreed

neumünster – Eenmaal geplaatst is de inbraakwerende EasyBar Prof alleen nog maar met grof geweld los te maken. Crimex uit het Deense Kopenhagen ontwikkelde dit product specifiek voor woningvensters. De EasyBar bestaat uit een witgelakte stalen buis met aan beide uiteinden een pen die door een sterke veer naar buiten wordt gedrukt. In de verpakking […]

neumünster – Eenmaal geplaatst is de inbraakwerende EasyBar Prof alleen nog maar met grof geweld los te maken. Crimex uit het Deense Kopenhagen ontwikkelde dit product specifiek voor woningvensters. De EasyBar bestaat uit een witgelakte stalen buis met aan beide uiteinden een pen die door een sterke veer naar buiten wordt gedrukt. In de verpakking is één pen ingetrokken en voorzien van een metalen zekering. De uiteinden zijn afgewerkt met een kunststof kap. Voor de montage worden verticaal of horizontaal twee gaten geboord in het kozijn. De EasyBar wordt geplaatst en de zekering losgetrokken zodat de pen in het gat valt. De pennen zijn vanaf dat moment niet meer in te trekken. Crimex levert de EasyBar in lengtes van 50, 70, 90 en 120 centimeter voor kozijnen van 27 bij 50, 50 bij 70, 70 bij 90 en 90 bij 120 centimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels