nieuws

Dalende winst en omzet voor Danfoss

bouwbreed

nordborg – Thermostatenfabrikant Danfoss heeft de omzet en het resultaat in het eerste halfjaar zien dalen. Het Deense bedrijf stelt de negatieve gevolgen te ondervinden van een hevige prijsconcurrentie op de Europese markt. Dat geldt met name voor de divisie refrigeration & airconditioning, het grootste bedrijfsonderdeel van Danfoss, dat daarmee tegen de aanvankelijke verwachting in […]

nordborg – Thermostatenfabrikant Danfoss heeft de omzet en het resultaat in het eerste halfjaar zien dalen. Het Deense bedrijf stelt de negatieve gevolgen te ondervinden van een hevige prijsconcurrentie op de Europese markt.

Dat geldt met name voor de divisie refrigeration & airconditioning, het grootste bedrijfsonderdeel van Danfoss, dat daarmee tegen de aanvankelijke verwachting in niet heeft kunnen profiteren van de positieve internationale economische ontwikkeling. Ook in de resterende maanden verwacht het concern geen verbetering.

Reageer op dit artikel