nieuws

Bouw IBT-centrum Limburg begonnen

bouwbreed

sevenum – In het Noord-Limburgse Sevenum is begonnen met de bouw van het nieuwe trainingscentrum voor integrale beroepsvaardigheden van de politie, het zogenoemde IBT-centrum, voor de politiekorpsen Limburg-Noord en Brabant Zuidoost. De ingebruikname staat voor januari 2007 op de kalender. Het nieuw te bouwen pand beslaat een oppervlakte van 6000 vierkante meter en kent straks […]

sevenum – In het Noord-Limburgse Sevenum is begonnen met de bouw van het nieuwe trainingscentrum voor integrale beroepsvaardigheden van de politie, het zogenoemde IBT-centrum, voor de politiekorpsen Limburg-Noord en Brabant Zuidoost. De ingebruikname staat voor januari 2007 op de kalender.

Het nieuw te bouwen pand beslaat een oppervlakte van 6000 vierkante meter en kent straks functionaliteiten voor trainen en oefenen van gewelds- en gevaarsbeheersing. Daarvoor komen er onder meer drie schietbanen, vier schietsimulatieruimten, een sporthal, fitnessruimte en een overdekte oefenstraat van 100 meter met twee oefenpanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels