nieuws

Vital Air System voor natuurlijke ventilatie

bouwbreed

barendrecht – BUVA uit Barendrecht stelt het Vital Air System voor. Dit systeem voor natuurlijke ventilatie is bedoeld voor de nieuwbouw en de bestaande bouw. Het bestaat uit een mechanische afvoerbox met een energiezuinige gelijkstroommotor en twee regelaars. De lucht komt via een zelfregelende ventilatierooster binnen. De lucht kan ook via een geluidgedempt zelfregelend ventilatierooster […]

barendrecht – BUVA uit Barendrecht stelt het Vital Air System voor. Dit systeem voor natuurlijke ventilatie is bedoeld voor de nieuwbouw en de bestaande bouw. Het bestaat uit een mechanische afvoerbox met een energiezuinige gelijkstroommotor en twee regelaars. De lucht komt via een zelfregelende ventilatierooster binnen.

De lucht kan ook via een geluidgedempt zelfregelend ventilatierooster naar binnen. BUVA biedt verder een ventilatierooster met vier verschillende doorlaten en een glasaftrek van 75 millimeter. In combinatie met luchtdicht bouwen – met BUVA�s No Risk knevelend hang- en sluitwerk – is in de berekening van het Barendrechtse bedrijf een totale epc-reductie tot 0,15 mogelijk.

Reageer op dit artikel