nieuws

Subsidie voor herstel stadswallen Buren

bouwbreed

arnhem – De gemeente Buren heeft 1,4 miljoen euro Europese subsidie gekregen voor het herstel van de stadswallen van het historische vestingstadje. De historische stadswallen uit het ruim zeshonderd jaar oude stadje vormen een belangrijke toeristische trekker. Kort voor de bouwvak werd het werk gegund aan restauratiebedrijf Koninklijke Woudenberg uit Ameide. De eerste fase behelst […]

arnhem – De gemeente Buren heeft 1,4 miljoen euro Europese subsidie gekregen voor het herstel van de stadswallen van het historische vestingstadje. De historische stadswallen uit het ruim zeshonderd jaar oude stadje vormen een belangrijke toeristische trekker. Kort voor de bouwvak werd het werk gegund aan restauratiebedrijf Koninklijke Woudenberg uit Ameide. De eerste fase behelst het herstel van het deel van de stadswallen dat rechts van de Tielse brug ligt. Vanaf oktober volgt het overige werk. In mei 2006 moeten de herstelde stadswallen worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels