nieuws

Schiphol Groep voert bouwinvesteringen op

bouwbreed

schiphol – De Schiphol Groep heeft in het eerste halfjaar 150 miljoen euro geïnvesteerd in bouwprojecten. Dat is 12 miljoen euro meer dan in dezelfde periode vorig jaar. “Dit weerspiegelt de voortgaande investeringen in de mainport Schiphol”, aldus de luchthaven gisteren. De belangrijkste projecten in 2005 zijn de renovatie van Lounge 1, de aanleg van […]

schiphol – De Schiphol Groep heeft in het eerste halfjaar 150 miljoen euro geïnvesteerd in bouwprojecten. Dat is 12 miljoen euro meer dan in dezelfde periode vorig jaar. “Dit weerspiegelt de voortgaande investeringen in de mainport Schiphol”, aldus de luchthaven gisteren.

De belangrijkste projecten in 2005 zijn de renovatie van Lounge 1, de aanleg van nieuwe bagageruimten, de bouw van de H-pier, de aanleg van de noordelijke taxibaan, de aankoop van gronden en investeringen in het kader van brandveiligheid.

Schiphol boekte in het eerste halfjaar bij een omzet van 443 miljoen euro een winst van 73 miljoen.

Reageer op dit artikel