nieuws

Reconstructieplan voor de N234

bouwbreed

utrecht – De provincie Utrecht heeft een plan ontwikkeld voor de reconstructie van de N234 tussen De Bilt en Soest. Uit onderzoek blijkt dat de provinciale weg op een aantal punten onveilig is en onvoldoende doorstroomt. Volgens het ontwerpplan variëren de maatregelen van het visueel versmallen van de weg met markeringen en aanbrengen van verkeerslichten, […]

utrecht – De provincie Utrecht heeft een plan ontwikkeld voor de reconstructie van de N234 tussen De Bilt en Soest. Uit onderzoek blijkt dat de provinciale weg op een aantal punten onveilig is en onvoldoende doorstroomt.

Volgens het ontwerpplan variëren de maatregelen van het visueel versmallen van de weg met markeringen en aanbrengen van verkeerslichten, tot het aanleggen van optelstroken en het vervangen van een rotonde. Het plan is ontwikkeld in samenwerking met betrokken gemeenten, politie en vervoersmaatschappij Connexion.

Omwonenden en andere betrokkenen worden inmiddels bij de vaststelling van het plan betrokken. Eind september wordt het plan voorgelegd aan het dagelijks bestuur van de provincie Utrecht.

Reageer op dit artikel