nieuws

Raamventilatie en zonwering in één

bouwbreed

waregem – Screenvent noemt Renson zijn combinatie van een zelfregelende raamventilatie en een extern zonweringsscreen die volgens de fabrikant uit het Belgische Waregem geen afbreuk doet aan de gevel. De Screenvent is te gebruiken voor kozijnen uit aluminium, kunststof en hout en is grotendeels achter het buitenste metselwerk verwerkt. Van buiten gezien is de combinatie […]

waregem – Screenvent noemt Renson zijn combinatie van een zelfregelende raamventilatie en een extern zonweringsscreen die volgens de fabrikant uit het Belgische Waregem geen afbreuk doet aan de gevel. De Screenvent is te gebruiken voor kozijnen uit aluminium, kunststof en hout en is grotendeels achter het buitenste metselwerk verwerkt. Van buiten gezien is de combinatie nauwelijks te zien. De binnenklep is los te nemen wat het onderhoud vergemakkelijkt. Het zonnescherm is van binnenuit schoon te maken en te vervangen. De fabrikant adviseert de combinatie voor nieuwbouw en renovatie. Het systeem voldoet volgens Renson in de woningbouw en utiliteit.

Reageer op dit artikel