nieuws

Nieuwe metallic verf van Global Paint

bouwbreed

boven leeuwen – Gobal Paint Products uit Boven Leeuwen brengt twee nieuwe metallic verven. Het zijn de Metallic-Mur als basismuurverf en Metallic-Lak als basisaflak. Beide kunnen in verschillende metallic kleuren worden gemengd. Momenteel zijn er 24 kleuren gedefinieerd, maar de mogelijkheden zijn eindeloos, aldus de fabrikant. Het uiteindelijke effect van de lichtreflectie varieert door de […]

boven leeuwen – Gobal Paint Products uit Boven Leeuwen brengt twee nieuwe metallic verven. Het zijn de Metallic-Mur als basismuurverf en Metallic-Lak als basisaflak. Beide kunnen in verschillende metallic kleuren worden gemengd. Momenteel zijn er 24 kleuren gedefinieerd, maar de mogelijkheden zijn eindeloos, aldus de fabrikant. Het uiteindelijke effect van de lichtreflectie varieert door de structuur van de ondergrond, de aanbrengmethode, de belichting en de aanzichthoek.

Beide verven zijn waterverdunbaar. Metallic-Mur is geschikt voor binnen; Metallic-Lak voor binnen en buiten. Ze zijn beschikbaar in verpakkingen van 1 en 2,5 liter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels