nieuws

Met Metro Riot snel brede sleuf te frezen

bouwbreed

etten-leur – In één bewerking een 19 millimeter brede sleuf frezen in kalkzandsteen of baksteen. Dat kan met de nieuwe Metro Riot diamantfrees van Novus die Van Voorden uit Etten-Leur op de markt brengt. Een dergelijke brede uitvoering is mogelijk door de combinatie van de frees met twee Metro-diamantzagen. In de sleuf kunnen leidingen eenvoudig, […]

etten-leur – In één bewerking een 19 millimeter brede sleuf frezen in kalkzandsteen of baksteen. Dat kan met de nieuwe Metro Riot diamantfrees van Novus die Van Voorden uit Etten-Leur op de markt brengt. Een dergelijke brede uitvoering is mogelijk door de combinatie van de frees met twee Metro-diamantzagen.

In de sleuf kunnen leidingen eenvoudig, snel en schoon worden weggewerkt. Volgens Van Voorden is een tijdwinst tot 40 procent mogelijk. Het apparaat is voorzien van een speciale beschermkap met een aansluiting voor een stofzuiger. De werkvloer blijft zo schoon.

Reageer op dit artikel