nieuws

Jan des Bouvrie kleedt loodsen aan

bouwbreed

schiedam – Zes bedrijfsloodsen die David Hart Vastgoed Groep uit Schiedam ontwikkelt in het Botlekgebied krijgen een kleurtje van Jan des Bouvrie. Deze vormgever heeft nagedacht over de kleurstelling van de buitenkant van de gebouwen en een aantal vaste elementen binnen. Bij elkaar hebben de zes loodsen, die worden gebouwd aan de Seinehaven, een vloeroppervlak […]

schiedam – Zes bedrijfsloodsen die David Hart Vastgoed Groep uit Schiedam ontwikkelt in het Botlekgebied krijgen een kleurtje van Jan des Bouvrie. Deze vormgever heeft nagedacht over de kleurstelling van de buitenkant van de gebouwen en een aantal vaste elementen binnen.

Bij elkaar hebben de zes loodsen, die worden gebouwd aan de Seinehaven, een vloeroppervlak van 100.000 vierkante meter. Het eerste gebouw is bijna klaar. De stalen sandwich-gevelpanelen die momenteel worden aangebracht hebben een kleurtje gekregen, in dit eerste geval paars.

De gebouwen worden uitgevoerd in verschillende kleuren.

Na het paars dat nu zichtbaar wordt, zullen dat bij de andere loodsen respectievelijk groen, rood, oranje, lila en blauw zijn. Binnen komt het Jan des Bouvrie-stempel op een aantal zaken die niet door de huurders zelf worden aangelegd, zoals het sanitair.

De bouw is begonnen op 7 maart. oplevering van het eerste gebouw is gepland in de periode oktober november.

Reageer op dit artikel