nieuws

Jaga stelt zijn dunste radiator voor

bouwbreed

den bosch – Dik 8,5 centimeter meet de vlakste radiator van Jaga in de breedte. De Belgische fabrikant monteert in deze Sentinel LST een zogeheten Low H2O-element. Deze vinding van Jaga warmt de radiator sneller op en spaart daarmee in de berekening van de producent jaarlijks ruim 12 procent energie. In zo�n element zit eentiende […]

den bosch – Dik 8,5 centimeter meet de vlakste radiator van Jaga in de breedte. De Belgische fabrikant monteert in deze Sentinel LST een zogeheten Low H2O-element. Deze vinding van Jaga warmt de radiator sneller op en spaart daarmee in de berekening van de producent jaarlijks ruim 12 procent energie.

In zo�n element zit eentiende van de hoeveelheid water die in een conventionele radiator zit. Jaga bouwt de Sentinel LST volgens de Europese radiatornorm EN 442. De radiator werkt op alle verwarmingsketels en leidingen en is te combineren met andere verwarmingstoestellen in het leidingnet. De serie Sentinel telt nog twee verwarmingselementen; die meten een dikte van 11,8 en 16,8 centimeter.

Reageer op dit artikel