nieuws

Intercom laat zich goed inpassen

bouwbreed

utrecht – Siedle, producent van toegangssystemen, brengt een nieuwe productlijn van intercoms. Deze Classic-serie ligt in kwaliteit tussen de Siedle Vario en de Steel intercoms in. De lijn is leverbaar in roestvast staal, aluminium en koper in combinatie met verschillende coatings. De intercoms zijn daardoor te combineren met elke stijl van architectuur, zegt Siedle. De […]

utrecht – Siedle, producent van toegangssystemen, brengt een nieuwe productlijn van intercoms. Deze Classic-serie ligt in kwaliteit tussen de Siedle Vario en de Steel intercoms in. De lijn is leverbaar in roestvast staal, aluminium en koper in combinatie met verschillende coatings. De intercoms zijn daardoor te combineren met elke stijl van architectuur, zegt Siedle.

De Siedle Classic heeft de basisfuncties van alle systemen van het bedrijf: aanbellen, spreken en kijken. Nieuw is de led-verlichting in de deurbellen en de naamplaatjes. De nieuwe intercoms zijn te gebruiken in combinatie met de andere Siedle-toegangssystemen, zoals de inhome-bus.

De Classic-intercom is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Dankzij de kant-en-klare unit inclusief bekabeling en behuizing is installatie eenvoudig.

Reageer op dit artikel