nieuws

ING neemt vastgoed Abbey Nationals over

bouwbreed Premium

amsterdam – Een syndicaat onder leiding van ING Real Estate neemt de vastgoedportefeuille van de Engelse verzekeraar Abbey National over. Daartoe wordt 1,74 miljard euro betaald, aldus de vastgoedpoot van ING vrijdag. De portefeuille bestaat uit 128 commerciële objecten verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Ongeveer 40 procent bestaat uit kantoren en een kwart uit winkels. […]

amsterdam – Een syndicaat onder leiding van ING Real Estate neemt de vastgoedportefeuille van de Engelse verzekeraar Abbey National over. Daartoe wordt 1,74 miljard euro betaald, aldus de vastgoedpoot van ING vrijdag.

De portefeuille bestaat uit 128 commerciële objecten verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Ongeveer 40 procent bestaat uit kantoren en een kwart uit winkels.

Abbey National kreeg jaarlijks 75 miljoen pond sterling binnen aan huuropbrengsten voor de panden.

Reageer op dit artikel