nieuws

Deurvideosysteem 2Go simpel te installeren

bouwbreed Premium

eindhoven – Een deurvideosysteem dat dankzij een minimum aan kabels met slechts twee niet-gepolariseerde aders eenvoudig is te installeren. Dat is 2Go van Elbo Technology uit Eindhoven. Het deurvideosysteem biedt iedere bewoner afzonderlijk de vrije keuze voor een zwart/wit of een kleuren monitor. Als optie is een intercomfunctie tussen appartementen beschikbaar. Per appartement kunnen vier […]

eindhoven – Een deurvideosysteem dat dankzij een minimum aan kabels met slechts twee niet-gepolariseerde aders eenvoudig is te installeren. Dat is 2Go van Elbo Technology uit Eindhoven.

Het deurvideosysteem biedt iedere bewoner afzonderlijk de vrije keuze voor een zwart/wit of een kleuren monitor. Als optie is een intercomfunctie tussen appartementen beschikbaar. Per appartement kunnen vier monitoren parallel worden geplaatst. Er is slechts één centrale voeding nodig; extra voeding in een woning is overbodig.

2Go is geschikt voor 32 appartementen en drie beldrukpanelen, één bij de hoofdingang en twee bij de neveningangen. De verbinding met de hoofdingang is vanuit de appartementen te activeren. Naar wens zijn vier extra camera�s in te zetten om het gebouw en de omgeving te bekijken. Als een bewoner niet thuis is geweest kan een video-opname van een bezoeker achteraf worden bekeken. Het systeem is te zien op de vakbeurs Elektrotechniek, van 26 tot en met 30 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Reageer op dit artikel