nieuws

Deense branche voor ingenieurs in de lift

bouwbreed

kopenhagen – De Deense ingenieursraadgevingsbranche draait gesmeerd na de omvangrijke fusiebewegingen van de voorafgaande paar jaar. Dat stelt de belangenorganisatie van deze bedrijfstak, de vereniging van raadgevende ingenieurs (FRI) vast in zijn jaarlijkse statistisch-economische inventarisering van het ledenbestand. De totale omzet groeit dit jaar door naar ruim 1 miljard euro: 40 miljoen euro meer dan […]

kopenhagen – De Deense ingenieursraadgevingsbranche draait gesmeerd na de omvangrijke fusiebewegingen van de voorafgaande paar jaar. Dat stelt de belangenorganisatie van deze bedrijfstak, de vereniging van raadgevende ingenieurs (FRI) vast in zijn jaarlijkse statistisch-economische inventarisering van het ledenbestand. De totale omzet groeit dit jaar door naar ruim 1 miljard euro: 40 miljoen euro meer dan in het voorafgaande jaar. Dit dankzij een groeiende vraag naar de bedoelde dienstverlening als gevolg van een gunstig binnenlands consumptieklimaat en een ingrijpende hervorming van het regionale en lokale bestuursbestel, waarbij de provinciale overheden worden afgeschaft.

Reageer op dit artikel