nieuws

Corporatie bestraft wegens niet bouwen

bouwbreed Premium

heel – De gemeente Heel legt woningcorporatie Wonen Zuid een boete op van 46.000 euro omdat die nog niet is begonnen met de bouw van drie koop- en vier huurwoningen in Wessem. Volgens de gemeente wacht Wonen Zuid tot zich genoeg gegadigden hebben gemeld. Ze erkent dat 8000 euro per jaar verlies wordt gemaakt op […]

heel – De gemeente Heel legt woningcorporatie Wonen Zuid een boete op van 46.000 euro omdat die nog niet is begonnen met de bouw van drie koop- en vier huurwoningen in Wessem. Volgens de gemeente wacht Wonen Zuid tot zich genoeg gegadigden hebben gemeld. Ze erkent dat 8000 euro per jaar verlies wordt gemaakt op de huurwoningen, maar vindt dat de winst per koopwoning – 80.000 euro – dit voldoende compenseert. Heel wil nu in zee gaan met een andere corporatie.

Reageer op dit artikel