nieuws

Climmy Comfort regelt lucht in afzonderlijke ruimtes

bouwbreed

bergschenhoek – Industrie en handelmaatschappij Bergschenhoek uit de gelijknamige plaats stelt de R-vent Climmy Comfort voor. Deze ventilatorconvector conditioneert de lucht in afzonderlijke ruimtes. Het toestel koelt, verwarmt en reinigt de lucht en ventileert indirect de ruimte. Het apparaat kan ook de lucht drogen tot het gewenste niveau. De Climmy Comfort biedt een verwarmingscapaciteit van […]

bergschenhoek – Industrie en handelmaatschappij Bergschenhoek uit de gelijknamige plaats stelt de R-vent Climmy Comfort voor. Deze ventilatorconvector conditioneert de lucht in afzonderlijke ruimtes.

Het toestel koelt, verwarmt en reinigt de lucht en ventileert indirect de ruimte. Het apparaat kan ook de lucht drogen tot het gewenste niveau. De Climmy Comfort biedt een verwarmingscapaciteit van 2 tot 13 kilowatt en een koelcapaciteit van 1 tot 4,8 kilowatt. De optionele elektrische verwarming heeft een capaciteit van 1 tot 1,5 kilowatt. In het toestel is een radiale ventilator met drie standaard snelheden ingebouwd. Aan de uitblaaszijde kunnen lijnroosters, verstelbare bladen of uitblaasnozzles worden gezet. Deze voorzieningen regelen de richting en de hoek van de uitgeblazen lucht. De installateur krijgt daarmee meer mogelijkheden om zonder een kanalensysteem per ruimte specifieke luchttoevoerzones te maken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels