nieuws

Celotex breidt dakisolatie uit

bouwbreed

hadleigh – Isolatiefabrikant Celotex wil weer isolatieproducten maken voor platte daken. De producent bereidt de levering voor van de lichtgewicht platen Energy-Lok EL3 en de Tempchek TA3. De eerste is bedoeld voor bitumineuze daken; de tweede voor mechanisch afgedichte daken. Beide producten zijn gemaakt uit polyisocyanuraat. Energy-Lok komt in uiteenlopende diktes, breedtes en lengtes en […]

hadleigh – Isolatiefabrikant Celotex wil weer isolatieproducten maken voor platte daken. De producent bereidt de levering voor van de lichtgewicht platen Energy-Lok EL3 en de Tempchek TA3. De eerste is bedoeld voor bitumineuze daken; de tweede voor mechanisch afgedichte daken. Beide producten zijn gemaakt uit polyisocyanuraat. Energy-Lok komt in uiteenlopende diktes, breedtes en lengtes en kan met alle bevestigingsmiddelen worden gemonteerd. De zichtbare kant kan met verschillende materialen worden afgewerkt. Tempcheck is bedoeld voor gecombineerd gebruik met EPDM en pvc-membranen. De platen meten 1200 bij 2400 millimeter. De fabrikant levert de isolatiematerialen in eigen land en op het Europese vasteland.

Reageer op dit artikel