nieuws

Bouwfonds actief in hartje Frankfurt

bouwbreed

frankfurt – Bouwfonds MAB kan in hartje Frankfurt van start met het project FrankfurtHochVier. De gemeentelijke vergunning voor de eerste fase is binnen. Bouwfonds mag aan de slag met de funderingen en heeft daarmee de weg geëffend voor de bouw van een markant architectonisch complex dat ruimte biedt aan 118.500 meter werkvloer. Vorige zomer werd […]

frankfurt – Bouwfonds MAB kan in hartje Frankfurt van start met het project FrankfurtHochVier. De gemeentelijke vergunning voor de eerste fase is binnen. Bouwfonds mag aan de slag met de funderingen en heeft daarmee de weg geëffend voor de bouw van een markant architectonisch complex dat ruimte biedt aan 118.500 meter werkvloer. Vorige zomer werd om FrankfurtHochVier te kunnen realiseren een terrein aan de noordzijde van stadskrant Frankfurter Rundschau gekocht. Het project bestaat uit vier delen. Naast winkel- en recreatiecentrum Zeilforum verrijzen twee torens van 123 en 90 meter met kantoren en een hotel. Het complex krijgt de beschikking over een parkeergarage voor 1390 voertuigen.

Reageer op dit artikel