nieuws

Arbeidsinspectie ontdekt meer illegalen

bouwbreed

den haag – De Arbeidsinspectie heeft in het eerste halfjaar van 2005 88 boetes uitgedeeld aan particulieren omdat ze bouwwerkzaamheden lieten verrichten door illegalen. In totaal werden bij 4300 controles op illegale arbeid 1100 boetes uitgedeeld, een score van 26 procent. Dat is 3 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Horeca, land- en […]

den haag – De Arbeidsinspectie heeft in het eerste halfjaar van 2005 88 boetes uitgedeeld aan particulieren omdat ze bouwwerkzaamheden lieten verrichten door illegalen. In totaal werden bij 4300 controles op illegale arbeid 1100 boetes uitgedeeld, een score van 26 procent. Dat is 3 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Horeca, land- en tuinbouw en industrie gingen het vaakst in de fout. Er is meer illegale arbeid ontdekt doordat er meer inspecteurs zijn en er meer tips binnen kwamen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels