nieuws

Zomertenue Cobouw

bouwbreed Premium

In de zomermaanden juli en augustus verschijnt Cobouw zoals elk jaar in een andere vorm. De rubriek Producten wordt gecombineerd met het nieuws op de pagina Techniek, Opinie staat op de pagina Service. Vanaf 19 juli veschijnt de krant gedurende drie weken twee keer per week op dinsdag en op vrijdag. Op 16 augustus wordt […]

In de zomermaanden juli en augustus verschijnt Cobouw zoals elk jaar in een andere vorm. De rubriek Producten wordt gecombineerd met het nieuws op de pagina Techniek, Opinie staat op de pagina Service.

Vanaf 19 juli veschijnt de krant gedurende drie weken twee keer per week op dinsdag en op vrijdag. Op 16 augustus wordt de normale frequentie weer gehanteerd, zij het dat de indeling van de krant tot het eind van die maand blijft zoals boven omschreven.

Reageer op dit artikel