nieuws

Van der Ven eigenaar helft Smeets Groep

bouwbreed Premium

maastricht – Directeur ir. T. van der Ven (52) is per 1 juli voor 50 procent eigenaar geworden van Smeets Groep, bestaande uit Smeets Bouw, Smeets Bouwservice en Smeets Planontwikkeling. Van der Ven is sinds anderhalf jaar enig statutair directeur bij Smeets Groep. Voordien was hij directeur bij de bouwondernemingen Wilma en later BAM. P. […]

maastricht – Directeur ir. T. van der Ven (52) is per 1 juli voor 50 procent eigenaar geworden van Smeets Groep, bestaande uit Smeets Bouw, Smeets Bouwservice en Smeets Planontwikkeling. Van der Ven is sinds anderhalf jaar enig statutair directeur bij Smeets Groep. Voordien was hij directeur bij de bouwondernemingen Wilma en later BAM.

P. Smeets blijft voor 50 procent eigenaar van Smeets Groep. Smeets Bouw heeft vestigingen in Maastricht en Roermond. Er werken op dit moment ruim 150 mensen. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 50 miljoen euro.

Reageer op dit artikel