nieuws

Vakbond wil conflict met ProRail oplossen

bouwbreed Premium

utrecht – FNV Bondgenoten wil een einde maken aan het cao-conflict met spoorbeheerder ProRail. De vakbond is onder voorwaarden bereid water bij de wijn te doen en te onderhandelen over de nieuwe cao. Het conflict leidde onlangs nog tot een staking bij ProRail waardoor een dag geen treinverkeer mogelijk was. Inmiddels heeft FNV-bestuurder T. Nijenhuis […]

utrecht – FNV Bondgenoten wil een einde maken aan het cao-conflict met spoorbeheerder ProRail. De vakbond is onder voorwaarden bereid water bij de wijn te doen en te onderhandelen over de nieuwe cao. Het conflict leidde onlangs nog tot een staking bij ProRail waardoor een dag geen treinverkeer mogelijk was. Inmiddels heeft FNV-bestuurder T. Nijenhuis telefonisch contact gezocht met ProRail. Hij is bereid zijn harde eisen af te zwakken, maar dan moet de spoorbeheerder dat ook doen. Zo kan er een compromis uit de bus rollen, waar alle partijen tevreden mee kunnen zijn, zei Nijenhuis gisteren.

Reageer op dit artikel