nieuws

Urinoir ontwikkeld voor smalle steegjes

bouwbreed

alblasserdam – Een voor smalle steegjes en parkeergarages ontwikkeld urinoir is de UR801 van PublicUse uit Alblasserdam. Het ronde urinoir zit boven de vloer met beugels aan de wand bevestigd. De UR801 is gemaakt van rvs. Alle andere materialen zijn ook bestand tegen urine en weersinvloeden. Het urinoir heeft een robuuste en vandalismeontmoedigende uitstraling, zegt […]

alblasserdam – Een voor smalle steegjes en parkeergarages ontwikkeld urinoir is de UR801 van PublicUse uit Alblasserdam. Het ronde urinoir zit boven de vloer met beugels aan de wand bevestigd.

De UR801 is gemaakt van rvs. Alle andere materialen zijn ook bestand tegen urine en weersinvloeden. Het urinoir heeft een robuuste en vandalismeontmoedigende uitstraling, zegt de fabrikant.

Het wandurinoir is watervrij en heeft een opvangbak. Daarin is ruimte voor 250 plasbezoeken. De opvangbak kan via een afsluitbare aansluiting worden geleegd. Optioneel kunnen aan de basisuitvoering zaken worden toegevoegd als schaamschotten, poedercoating in standaard ral-kleuren, rvs tranenplaat op de vloer en verlichting.

Reageer op dit artikel