nieuws

Systimax vereenvoudigt glasvezelsystemen

bouwbreed

utrecht – De InstaPatch Plus en G2 van Systimax Solutions vereenvoudigen volgens de Utrechtse leverancier het ontwerp, de installatie en de samenstelling van glasvezelnetten. Het bedrijf zegt de producten te hebben ontwikkeld in samenspraak met installateurs en eindgebruikers. G2 biedt een modulair systeem van glasvezelverbindingen met een zeer hoge dichtheid. Het kan in de fabriek […]

utrecht – De InstaPatch Plus en G2 van Systimax Solutions vereenvoudigen volgens de Utrechtse leverancier het ontwerp, de installatie en de samenstelling van glasvezelnetten. Het bedrijf zegt de producten te hebben ontwikkeld in samenspraak met installateurs en eindgebruikers. G2 biedt een modulair systeem van glasvezelverbindingen met een zeer hoge dichtheid. Het kan in de fabriek of tijdens de installatie worden afgemonteerd. De glasvezelcomponenten van InstaPatch Plus worden in de fabriek afgemonteerd zodat ze snel kunnen worden geïnstalleerd. Beide systemen kunnen bij de installatie met lassen en met connectoren worden afgemonteerd.

Reageer op dit artikel