nieuws

Sika levert epoxy plinten en lekdorpels

bouwbreed

utrecht – Sika levert holle plintprofielen en lekdorpelprofielen. De zogeheten Sika-Korte holle plintprofielen zijn gemaakt van epoxy en laten een wand en een vloer vloeistofdicht aansluiten. De vorm sluit naadloos aan op de vloer en de wand zodat er minder stof en vuil op blijft liggen. De profielen zijn 50, 70 of 100 millimeter hoog […]

utrecht – Sika levert holle plintprofielen en lekdorpelprofielen. De zogeheten Sika-Korte holle plintprofielen zijn gemaakt van epoxy en laten een wand en een vloer vloeistofdicht aansluiten.

De vorm sluit naadloos aan op de vloer en de wand zodat er minder stof en vuil op blijft liggen. De profielen zijn 50, 70 of 100 millimeter hoog en worden in de kim van de vloer verlijmd. De lekdorpelprofielen bestaan eveneens uit epoxy en zorgen voor een goede afdruip van het hemelwater. Sika levert de profielen in vier vormen.

Reageer op dit artikel