nieuws

Sigma levert blanke polyurethaanlak

bouwbreed Premium

uithoorn – Sigma breidt het assortiment Coltura uit met een blanke lak. Deze Sigma Coltura PUR Finish 2K Blank is bedoeld als afwerklaag op een Sigma Coltura EPN Troffelvloer. De blanke polyurethaancoating wordt met een roller aangebracht. Een enkele laag biedt volgens de fabrikant uit Uithoorn doorgaans al voldoende bescherming. Het oppervlak laat zich na […]

uithoorn – Sigma breidt het assortiment Coltura uit met een blanke lak. Deze Sigma Coltura PUR Finish 2K Blank is bedoeld als afwerklaag op een Sigma Coltura EPN Troffelvloer. De blanke polyurethaancoating wordt met een roller aangebracht. Een enkele laag biedt volgens de fabrikant uit Uithoorn doorgaans al voldoende bescherming.

Het oppervlak laat zich na de applicatie goed schoonmaken en krijgt een egale en matte uitstraling. De lak bevat oplosmiddel en mag daarom alleen buiten worden gebruikt. In dat verband merkt Sigma op dat de Sigma Coltura PUR Finish 1K SF Blank tegenwoordig wel zonder oplosmiddel wordt gemaakt. Deze lak mag wel binnen worden gebruikt.

Reageer op dit artikel