nieuws

SC Heracles breidt stadion Almelo uit

bouwbreed

almelo – SC Heracles breidt het Polman-stadion in Almelo uit met 1600 zitplaatsen. De uitbreiding moet voor de eerste thuiswedstrijd tegen PSV op 13 augustus zijn gerealiseerd. De nieuwbakken eredivisionist heeft de bouw-aanvraag bij de gemeente ingediend. De huidige capaciteit is 6900 zitplaatsen. Door de uitbreiding kan SC Heracles tegemoetkomen aan het stijgende aantal jaarkaarthouders. […]

almelo – SC Heracles breidt het Polman-stadion in Almelo uit met 1600 zitplaatsen. De uitbreiding moet voor de eerste thuiswedstrijd tegen PSV op 13 augustus zijn gerealiseerd. De nieuwbakken eredivisionist heeft de bouw-aanvraag bij de gemeente ingediend. De huidige capaciteit is 6900 zitplaatsen.

Door de uitbreiding kan SC Heracles tegemoetkomen aan het stijgende aantal jaarkaarthouders. Aan de lange zijden van het stadion tussen de bestaande tribune en de boarding worden de extra tribunes gerealiseerd. Verder wordt de veldverlichting geïntensiveerd en daarmee op eredivisieniveau gebracht.

SC Heracles wordt de eerste eredivisie voetbalclub die op een kunstgrasmat speelt. De Almelose club beschikt komend seizoen over de modernste kunstgrasmat ter wereld, zo laat directeur E. Grobben weten. Kon. Ten Cate uit Almelo heeft de mat geproduceerd.

Reageer op dit artikel