nieuws

Samenwerking Twente en TNO

bouwbreed

enschede – Universiteit Twente en TNO halen de banden aan. De samenwerking concentreert zich op het terrein van de organisatie en besturing van bouwprocessen. Een bijzonder accent krijgt de proces- en systeeminnovatie in de bouw. TNO heeft de ambitie een breed kennisnetwerk voor procesinnovatie en management op te zetten. Doel is de concurrentiepositie van de […]

enschede – Universiteit Twente en TNO halen de banden aan. De samenwerking concentreert zich op het terrein van de organisatie en besturing van bouwprocessen. Een bijzonder accent krijgt de proces- en systeeminnovatie in de bouw.

TNO heeft de ambitie een breed kennisnetwerk voor procesinnovatie en management op te zetten. Doel is de concurrentiepositie van de bouwnijverheid te versterken. Universiteit Twente voert al vijf jaar met organisaties in de bouw toepassingsgericht onderzoek in de stichting P3Bi. De te Enschede in praktijk gebrachte aanpak om samen met de klant te werken, trekt TNO sterk aan.

Reageer op dit artikel