nieuws

Roermond vreest verkeersinfarct

bouwbreed

roermond – Roermond vreest de komende jaren een verkeerschaos of erger als gevolg van de aanleg van de A73-Zuid. De provincie, Roermond en Rijkswaterstaat houden de vinger aan de pols. De doorstroming van het lokale en regionale verkeer wordt de komende jaren ernstig gehinderd, omdat drie belangrijke lokale en regionale verbindingsaders bij tijd en wijle […]

roermond – Roermond vreest de komende jaren een verkeerschaos of erger als gevolg van de aanleg van de A73-Zuid. De provincie, Roermond en Rijkswaterstaat houden de vinger aan de pols.

De doorstroming van het lokale en regionale verkeer wordt de komende jaren ernstig gehinderd, omdat drie belangrijke lokale en regionale verbindingsaders bij tijd en wijle afgeknepen moeten worden. Het verkeer heeft dan slechts één rijstrook ter beschikking.

De aannemer heeft nu op verschillende plekken al stukken asfalt aangelegd, die weer afgebroken worden zodra de A73 klaar is. Deze tijdelijke stroken moeten tijdens de bouw de doorstroming van het verkeer vanuit Roermond naar Venlo en de Roerstreek garanderen.

Reageer op dit artikel