nieuws

Rabo neemt grond AM in KAN-gebied over

bouwbreed Premium

utrecht – Rabo Vastgoed heeft met ontwikkelaar AM overeenstemming bereikt over de aankoop van grondposities in plangebied Westeraam bij Elst (Gelderland). Hiermee verstevigt Rabo Vastgoed zijn aandeel in Knooppunt Arnhem-Nijmegen. Rabo Vastgoed neemt tevens de ontwikkelingsrechten over van een voorheen gezamenlijke grondpositie van Rabo en AM van 21 hectare tegen plangebied Westeraam aan.

utrecht – Rabo Vastgoed heeft met ontwikkelaar AM overeenstemming bereikt over de aankoop van grondposities in plangebied Westeraam bij Elst (Gelderland). Hiermee verstevigt Rabo Vastgoed zijn aandeel in Knooppunt Arnhem-Nijmegen.

Rabo Vastgoed neemt tevens de ontwikkelingsrechten over van een voorheen gezamenlijke grondpositie van Rabo en AM van 21 hectare tegen plangebied Westeraam aan.

Reageer op dit artikel