nieuws

Pakket Still maakt onderhoud simpeler

bouwbreed Premium

hendrik ido ambacht – Still levert onderhoudspakketten voor het onderhoud aan de eigen hef- of magazijntrucks. De inhoud varieert van hydraulische olie tot remolie en van filters tot pakkingen. In het pakket zitten alle onderdelen die volgens het onderhoudsvoorschrift bij een beurt moeten worden vervangen. Still stelt voor elk type truck een pakket samen. De […]

hendrik ido ambacht – Still levert onderhoudspakketten voor het onderhoud aan de eigen hef- of magazijntrucks. De inhoud varieert van hydraulische olie tot remolie en van filters tot pakkingen.

In het pakket zitten alle onderdelen die volgens het onderhoudsvoorschrift bij een beurt moeten worden vervangen. Still stelt voor elk type truck een pakket samen.

De leverancier houdt ook rekening met het type servicebeurt. Zo zijn er pakketten voor de 500-uursbeurt en voor de 1000-uursbeurt. De leverancier uit Hendrik Ido Ambacht rekent voor dat een pakket zo�n 10 procent voordeliger uitvalt dan de losse aanschaf van de benodigdheden. De gebruiker weet zich daarbij verzekerd van originele onderdelen waarmee hij aan de garantiebepalingen blijft voldoen.

Reageer op dit artikel