nieuws

Overheid moet norm rioolwerk erkennen

bouwbreed

den bosch – Veilig werken aan riolen. Met dat doel voor ogen actualiseerde de Vereniging Afvalbedrijven het gelijknamige handboek. Het handboek moet het inspecteren en reinigen van riolen veiliger maken. De organisatie wil dat de zorg voor de riolering professioneler wordt en dat de overheid de beschreven werkwijze erkent. De Vereniging Afvalbedrijven brengt de implementatie […]

den bosch – Veilig werken aan riolen. Met dat doel voor ogen actualiseerde de Vereniging Afvalbedrijven het gelijknamige handboek.

Het handboek moet het inspecteren en reinigen van riolen veiliger maken. De organisatie wil dat de zorg voor de riolering professioneler wordt en dat de overheid de beschreven werkwijze erkent. De Vereniging Afvalbedrijven brengt de implementatie van de veiligheidsvoorschriften via het Europese normalisatie-instituut CEN ook internationaal onder de aandacht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels