nieuws

Order Van Vuuren voor 3000 deuren

bouwbreed

grouw – Van Vuuren Deuren uit Grouw heeft de opdracht gekregen 3000 deuren te leveren voor studentenhuisvesting op de Nijmeegse campus Heyendaal. De order van hoofdaannemer BAM is goed voor bijna een miljoen euro. Van Duuren zorgt zowel voor de productie als het inmeten en afhangen van de deuren. Voor het inmeten maakt de fabrikant […]

grouw – Van Vuuren Deuren uit Grouw heeft de opdracht gekregen 3000 deuren te leveren voor studentenhuisvesting op de Nijmeegse campus Heyendaal. De order van hoofdaannemer BAM is goed voor bijna een miljoen euro.

Van Duuren zorgt zowel voor de productie als het inmeten en afhangen van de deuren. Voor het inmeten maakt de fabrikant gebruik van de 3D-techniek van het Fittin Systeem. De levering voor de 410 studentenwoningen start in september en duurt tot de tweede helft van 2006.

Reageer op dit artikel