nieuws

Ontwerper vergeet expeditieverkeer

bouwbreed Premium

arnhem – In het afstemmen van de plannen voor het voormalige theater Luxor in Arnhem en de plannen voor het oostelijk deel van het Arnhemse stationsgebied is een onoplettendheid geslopen. In de plannen voor de bebouwing langs het spoor en de daarlangs lopende nieuwe ontsluitingsstraat, heeft UN Studio nog geen rekening gehouden met het expeditieverkeer […]

arnhem – In het afstemmen van de plannen voor het voormalige theater Luxor in Arnhem en de plannen voor het oostelijk deel van het Arnhemse stationsgebied is een onoplettendheid geslopen.

In de plannen voor de bebouwing langs het spoor en de daarlangs lopende nieuwe ontsluitingsstraat, heeft UN Studio nog geen rekening gehouden met het expeditieverkeer voor de toekomstige poptempel aan de achterkant van het theater. Van laden en lossen aan de voorzijde van Luxor kan volgens de gemeentelijk projectleider geen sprake zijn,.

Hoe het nu verder gaat is nog niet bekend. De gemeente Arnhem laat weten dat de plannenmakers overleggen over wijzigingen in de uitvoering om het probleem op te lossen.

Reageer op dit artikel