nieuws

Hörmann-loopdeur zonder sokkel

bouwbreed

barneveld – Met een loopdeur zonder sokkel brengt Hörmann uit Barneveld een nieuwtje op het gebied van garage- en industriedeuren. De deur vermindert het gevaar op struikelen en vergemakkelijkt het transport op wielen. Loopdeuren zijn volgens Hörmann bijzonder praktisch als er geen plaats is voor een zijdeur. De deur maakt een eenvoudige en gemakkelijke toegang […]

barneveld – Met een loopdeur zonder sokkel brengt Hörmann uit Barneveld een nieuwtje op het gebied van garage- en industriedeuren. De deur vermindert het gevaar op struikelen en vergemakkelijkt het transport op wielen.

Loopdeuren zijn volgens Hörmann bijzonder praktisch als er geen plaats is voor een zijdeur. De deur maakt een eenvoudige en gemakkelijke toegang tot een garage of hal mogelijk zonder de deur volledig te moeten openen.

Tot nu toe was een loopdeurdrempel van 180 tot 300 millimeter noodzakelijk, meldt de fabrikant. De nieuwe constructie heeft een roestvaststalen verbindingsprofiel met afgeronde kanten. Het profiel is in het midden 10 millimeter hoog en aan de randen slechts 5 millimeter. De deur blijft daarbij stabiel.

Reageer op dit artikel