nieuws

Golfparadijs Dubai van 1,4 miljard euro

bouwbreed Premium

dubai – Het golfstaatje Dubai trekt de komende jaren 1,7 miljard dollar (1,4 miljard euro) uit voor een omvangrijk golfcomplex. Dat hebben de betrokken projectontwikkelaars bekendgemaakt. Het toekomstige Golf City moet op zijn 5,1 vierkante kilometer ruimte bieden aan vijf golfterreinen. De ontwikkelaars Benaa en Dubailand, de lokale variant van Disneyland, zien ook nog plaats […]

dubai – Het golfstaatje Dubai trekt de komende jaren 1,7 miljard dollar (1,4 miljard euro) uit voor een omvangrijk golfcomplex. Dat hebben de betrokken projectontwikkelaars bekendgemaakt. Het toekomstige Golf City moet op zijn 5,1 vierkante kilometer ruimte bieden aan vijf golfterreinen.

De ontwikkelaars Benaa en Dubailand, de lokale variant van Disneyland, zien ook nog plaats voor een golfacademie, een zessterrenhotel en enkele souks (overdekte markten). (anp)

Reageer op dit artikel