nieuws

FSC-standaard voor bossen in Nederland

bouwbreed

driebergen – De FSC-standaard voor Nederlands bos is officieel goedgekeurd door het bestuur van Forest Stewardship Council International. De standaard is een verbijzondering van de principes en criteria van de internationale organisatie voor de Nederlandse situatie. De FSC-NL standaard gaat het verschil uitmaken tussen technisch goed bosbeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen door bosbeheerders, meent de […]

driebergen – De FSC-standaard voor Nederlands bos is officieel goedgekeurd door het bestuur van Forest Stewardship Council International. De standaard is een verbijzondering van de principes en criteria van de internationale organisatie voor de Nederlandse situatie.

De FSC-NL standaard gaat het verschil uitmaken tussen technisch goed bosbeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen door bosbeheerders, meent de Unie van Bosgroepen.

Reageer op dit artikel