nieuws

DIM Vastgoed houdt poot stijf

bouwbreed

rotterdam – DIM Vastgoed blijft tegen een overname door Homburg Invest. Nader overleg tussen beide vastgoedfondsen hebben DIM niet van gedachten doen veranderen. De Rotterdamse vastgoedbelegger wees eind vorige maand een ongevraagd bod van Homburg af. DIM vond de prijs van 17,29 dollar in contanten veel te laag en voelde er sowieso niet veel voor om […]

rotterdam – DIM Vastgoed blijft tegen een overname door Homburg Invest. Nader overleg tussen beide vastgoedfondsen hebben DIM niet van gedachten doen veranderen.

De Rotterdamse vastgoedbelegger wees eind vorige maand een ongevraagd bod van Homburg af. DIM vond de prijs van 17,29 dollar in contanten veel te laag en voelde er sowieso niet veel voor om overgenomen te worden. Niettemin ging DIM in op een uitnodiging van Homburg om nog een keer van gedachten te wisselen over het bod.

“Deze gedachtewisseling”, stelt DIM nu, “heeft niet tot andere inzichten geleid bij directie en commissarissen. Zij handhaven hun standpunt dat zij het aangekondigde bod niet zullen steunen.”

Homburg wil DIM inlijven zijn portefeuille uit te breiden. Momenteel heeft het 64 objecten in Canada en 15 in de Verenigde Staten waarvan 14 in Colorado en Texas. Het gaat hier om kantoren. DIM bezit zestien winkelcentra in het zuidoosten van de VS.

Reageer op dit artikel