nieuws

Brabant investeert 45 miljoen euro in infra

bouwbreed Premium

eindhoven – Zuidoost-Brabant trekt de komende vijf jaar 45 miljoen euro uit om de doorstroming in de regio te verbeteren. De 21 gemeenten in de regio, de provincie Noord-Brabant en Rijkswaterstaat hebben hierover met het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) afspraken gemaakt. Het gaat om verbeteringen van het bestaande wegennet, die kunnen variëren van de aanleg […]

eindhoven – Zuidoost-Brabant trekt de komende vijf jaar 45 miljoen euro uit om de doorstroming in de regio te verbeteren. De 21 gemeenten in de regio, de provincie Noord-Brabant en Rijkswaterstaat hebben hierover met het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) afspraken gemaakt. Het gaat om verbeteringen van het bestaande wegennet, die kunnen variëren van de aanleg van nieuwe rotondes tot het aanpassen van de verkeerslichtenregeling op kruispunten. De afspraken sluiten nauw aan op de recente keuze van de regioraad van SRE voor een nieuwe weg ten oosten van Eindhoven en Nuenen.

Reageer op dit artikel