nieuws

Bosch biedt nieuwe bewakingsmonitor

bouwbreed

eindhoven – Bosch Security Systems introduceert voor de beveiligingsindustrie een monitor met TFT-scherm en een resolutie van 800 bij 600 beeldpunten. Deze MON201CL is voorbereid op onder meer pc�s en digitale videoapparatuur die voor beveiliging worden gebruikt. De monitor is ontwikkeld voor gesloten systemen en heeft onder meer twee video- en twee audio-ingangen. Het systeem […]

eindhoven – Bosch Security Systems introduceert voor de beveiligingsindustrie een monitor met TFT-scherm en een resolutie van 800 bij 600 beeldpunten. Deze MON201CL is voorbereid op onder meer pc�s en digitale videoapparatuur die voor beveiliging worden gebruikt.

De monitor is ontwikkeld voor gesloten systemen en heeft onder meer twee video- en twee audio-ingangen. Het systeem biedt ook een uitgang voor 12 volt gelijkspanning voor de camera. De menu�s die op het scherm verschijnen zijn te bedienen via knoppen op het voorpaneel of via een handzender. Het scherm is volgens de Eindhovense fabrikant minder dan 9 centimeter diep en kan op een voet staan of via het standaard VESA 100 millimeter gatenpatroon op een wandbeugel worden gemonteerd.

De monitor kan in combinatie met analoge uitgangsapparatuur worden gebruikt.

Reageer op dit artikel