nieuws

Zwijndrecht moet regels controleren

bouwbreed

zwijndrecht – De gemeente Zwijndrecht moet meer controles op bouwplaatsen uitvoeren en illegale situaties aanpakken. Dit stelt de VROM-Inspectie na een onderzoek in de Zuid-Hollandse gemeente. Voor die controles, dient Zwijndrecht eerst het toezicht en de handhaving te verbeteren en de menskracht uit te breiden. De VROM-Inspectie heeft de gemeente voorts op de vingers getikt […]

zwijndrecht – De gemeente Zwijndrecht moet meer controles op bouwplaatsen uitvoeren en illegale situaties aanpakken. Dit stelt de VROM-Inspectie na een onderzoek in de Zuid-Hollandse gemeente. Voor die controles, dient Zwijndrecht eerst het toezicht en de handhaving te verbeteren en de menskracht uit te breiden.

De VROM-Inspectie heeft de gemeente voorts op de vingers getikt over de verouderde bestemmingsplannen, die ook kunnen leiden tot ongewenste ontwikkelingen.Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht hebben inmiddels verbeteringen aangekondigd. Zo worden meer ambtenaren aangesteld en verouderde bestemmingsplannen voor 2010 geactualiseerd.

Reageer op dit artikel